Azt hitted, hogy Lili unokám a Forever Living vitaminjait eszi?......
2015. május 28. írta: Berta Csapat

Azt hitted, hogy Lili unokám a Forever Living vitaminjait eszi?......

Íme, hogy gondoskodunk arról, hogy ő is a legjobbat kapja.....

A szakemberek szerint naponta többször kellene zöldséget, gyümölcsöt ennünk, hogy "kiegyensúlyozott" legyen a táplálkozásunk.

 

Vajon, lehetséges ez?

mit_eszik_az_unokam.JPG

Válasz: A 40 éves vizsgálat szerint kiegészítés kell

 

Akkor mit eszik az én kis unokám?

 

Így hangzik a kérdés.
Az igazság az, hogy azt szeretném összeszedni, hogy milyen táplálékkiegészítőket használ és miért?

 P1160108.JPG

Lili, a legnagyobb unokám, most lett 3 éves. Szerencsére, eleven kislány! Imád mondókázni, úszni, futni, mászni, - egy igazi energia-bomba. Mozgás-igénye óriási. Nem baj, - van tér, ahol mozogni tud.
Így természetesen találkozik sok mindennel. :-)
Gyerekek, bacik, vírusok és egyebek...........
Az ő kis immunrendszere még kialakulóban van, ezért sokkal nehezebb "megvédeni" bármitől, de miért is kellene..........

A szülei a betegségek megelőzését fontosabbnak tartják!

Az orvosok ma már nem javasolják a teljesen "steril" környezetet....... Vajon miért? :-)

Az én harmadik gyermekemnél sem volt már olyan környezet, mint az elsőnél.......

 

Ma már én is fontosabbnak tartom az egészséget! Bárminél fontosabb!

 

Lássuk, akkor, hogy mit használunk és miért ezt?

 

garantalt_minoseg_2.jpg

 

Igen, a Forever Living Products termékeit használja, és azért, mert egyedülálló módon a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlásával, Kóser és Iszlám minősítéssel is rendelkeznek. S nem utolsó szempontból, csak gyógynövényeket, természetes anyagokat használ.

 

Lili reggel, ébredés után az vörös-áfonyával ízesített Aloe Vera bioitallal (Berry Nectar) kezdi, éhgyomorra, egy pálinkás pohárral. Ha nincs rossz kedve! Persze nem az íze miatt isszuk, ........ 240-féle anyag van benne, amiből tuti, hogy valami hiányzik a szervezetünkből.berry2_2.jpg
Az Aloe Verát 4000 éve használja az emberiség, a Bibliában is szerepel, - baj nem lehet belőle. Vírusölő tulajdonságát már klinikailag bizonyították. Én több, mint 10 éve iszom, kenem, fújom……

Utána 20-30 percig ugyan nem tanácsos enni, és inni sem, de ezt nem mindig tudjuk betartani (én sem).

 

Mostanában (ez után)  bekapja a probiotikumot (Forever Probioticum). Probiotic_1.jpgEgy aranyló (és saválló) gyöngykapszulát, ami 6-féle, és hatalmas mennyiségű jó baktériumot tartalmaz. Fontos, hogy a jó bacik elszaporodjanak, és megvédjék "kis gazdájukat", vitaminokat és enzimeket termeljenek. Zseniális és gyomor-saválló! Most minősítették speciális tápláléknak és lett 5 %-os az áfája.....

 

 

A "bogyók" - ahogy ő mondja, nálam reggeli után az egyik legfontosabb program. Ha Lili nálam van, szépen kiszámolja magának és a Mamának is, amit be "kell" vennünk. Még alkudozik is: "Egyet vagy kettőt???"

 

Imádja az omega3 olaját (Artic-Sea), mely csurog le a szája szélén (mert szétrágja).ArticSea_1.jpg

Nálunk az orvosok - ma - a tisztított omega3 olajat és a D-vitamin pótlását tartják a legfontosabbnak. Mind a gyerekek, mind a felnőttek egészsége miatt. Nézz utána, mi mindenre jó!

A fokhagyma-kakukkfű kapszulát (Garlic thyme) is megrágja. Még jó, hogy az illóolaj ki lett vonva belőle, nem lesz büdös tőle. garlic_thyme_2.jpgA fokhagymából most, ebben a nyálkás időszakban többet és többször is bekap, mert a népi-gyógyászat szerint, az jó a felső-légúti problémákra, a benne lévő kakukkfű pedig, - nagyon jó (szerintem a legzseniálisabb) váladékoldó, köptető.

Hát a szerves kötésű ásványi-anyag tabletta (Nature Min) - őszintén megmondva - NEM a kedvence. Néha, csak a finom gyerekvitaminnal (KIDS) , - ami 20-féle nap által érlelt zöldség és gyümölcs koncentrációja - összetörve nyeli le. Mivel az ételeinkben kevés, ezért az ásványi anyagokat, nyomelemeket pótolni lehet vele.

Ezt a gyerekvitamint (KIDS) én ma, minden gyereknek számolatlanul adnám!

 

Emlékek! Mind a három gyermekem fülfájós baba volt, mindnek fel is szúrták a fülét. Borzalmas érzés volt, - nekem is! Hát még nekik..........

kids2_2.jpg

A cukor helyett lévő xilit, (xilitol) a felső-légúti betegségeket okozó egyik baci szaporodását tudja gátolni, így fülfájós babáknak egy "főnyeremény".

Egyedülálló módon, nem tartalmaz tartósítószert, színezéket sem!

 A lucernát, zöldárpát, búzafüvet tartalmazó (Field's of greens) fields_2.jpgtablettát is simán elszopogatja, mintha tudná, hogy a rost nagyon jól szabályozza a tranzit időt. Egy gyermekorvossal konzultáltam már, hogy akár 8-10 darabot is lenyelhet egy nap. Antioxidánsokat és klorofillt tartalmaz.

 

Már nemcsak a vitaminokról van szó


Mivel a Cég rendelkezik a bőrrel érintkező termékek vonatkozásában a német DermaTest GmbH "sehr gut" minősítésével, - nem volt kérdés.

dermatest.JPG

 

 

 

Az Aloe tömény, szűrt leve (Aloe Activator) a nagy kedvence.

aloe-activator.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Érdekes, hogy jónak bizonyult görcsoldóként, fájdalom-csillapítóként már kisbabaként is. A szájára vette és itta.

 

Anyukájától látta, ezért ki akarta próbálni az aluminium-mentes deot (Ever-Shield Deodorant Stick):

deo.JPG

 

 

 

 

 

 

 

A fantasztikus növényekből áll (Aloe Vera, propolisz, körömvirág, cickafarkkóró, kakukkfű, kamilla, eukaliptusz, golgota-virág, borrágófű, szantálfa) - a “folyékony elsősegély” csomag (First).

First3_1.JPG

 

 

 

 

Ezek a csodálatos gyógynövények, amiket a szájába, fülébe, a horzsolásokra fújtunk, nagyon jó fertőtlenítőnek, seb összehúzónak bizonyultak, mellette mintha, csillapították volna a fájdalmakat.

 

 

 

 

 

 

Nagyon szeretem ezt a foszfát-mentes tisztítót (MPD), amivel a gyerekek edényeit, tányérjait mossuk, fertőtlenítés után sem marad rajtuk vegyszer.

mpd2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Este, a fürdetéshez az aloe-tartalmú folyékony szappant (Aloe Hand and Face Soap) használjuk, hogy már a fürdésnél ápoljuk a kis bőrét.

szappan_2.jpg

 

Fogmosásnál csak a fluor-mentes, gyógynövény foggél (Bright Toothgel) jöhet szóba, amely többször volt az év fogkréme.

fogkrem4.jpg

 

 

Nézz utána, ma már - miért nem ajánlott a fluor!

 

 

 

 

 

 

 

Közben megszületett a kis testvér, a “Hugi”.

S kezdődik minden elölről!

 

 u.i.: Lili anyukája, aki átnézte a jegyzetet, megemlítette, hogy az Aloe-jojoba ajakír (Lips), amit akár kisebb sebekre, horzsolásokra is lehet használni, - kimaradt a leírásból. Most pótoltuk!

lips2_2.jpg

Mert az egészség megőrzése mindennél fontosabb! Gyerekeinknél, unokáinknál még inkább, de tenni kell érte!

Minőséget - tudatos vásárlással - megfizethető áron! = Forever Living

Kb. 160 országban - több millió ember, aki használja - nem tévedhet!

 

 

 Ezek az én tapasztalataim és nem a Forever Living Products megállapításai!

 


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bertacsapat.blog.hu/api/trackback/id/tr867497074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása