Itt a bizonyíték!............
2015. január 14. írta: Berta Csapat

Itt a bizonyíték!............

Már az RTLKlubban is!

Örömmel beszélek róla, hogy a mi méregtelenítő programunkkal fogy le, diétázik, illetve áll rá az egészséges életmódra szinte az egész világ. Sztárok is használják, de itt van nekünk is!

sztarok_koreben_is_nepszeru.jpg

a_c9_a_top5-ben.jpg

 

 Ha még nem hallottál volna a 9, illetve a 60 napos programról és nem tudtad, hogy miért ezzel tartja karban a testét sok sztár, akkor itt a videó:

http://rtl.hu/rtlklub/808/barkinek-lehet-olyan-alakja-mint-victoria-beckhamnek

 Mielőtt máshogy gondolnád - tudd, a Forever már 2003-ban orvosi háttérrel, szakértői gárdával kifejlesztette, majd a tagjai között használni ajánlotta ……... s mára, híres emberek (már akihez eljutott az információ) élnek vele.

 

Miért ne használd Te is?!wp_20141209_16_03_38_pro.jpg

Sőt!
Sokszor volt már úgy, hogy amikor fiatal, egészséges párok gyermeket szeretnének, és nem jött össze, akkor egy alapos, de 9 napos tisztítás után csodák – akarom mondani babák – születtek.

 

A tapasztalatokról kérdezz bennünket! Mi már túl vagyunk rajta!

 

amy_willerton_is_c9.jpg

 

Marika

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bertacsapat.blog.hu/api/trackback/id/tr457073967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása